try this with your bestie

Bar Copine, centrum Lokeren, is een ontbijt/lunchbar onder leiding van Hannelore Veelaert. Deze hotspot is perfect om met je bestie (of geliefde) bij te kletsen. Op onze vrije dag, en toen we nog in Lokeren vertoefden, wandelden we langs de Durme en met veel honger naar Bar Copine en schoven aan.

We hadden reeds over hun ontbijt gelezen en de menukaart bood leuke opties.

Waar je vroeger zalm kreeg met ajuin, werd er hier ook plaats gemaakt voor avocado. Het chocoladebroodje werd ondergesneeuwd door chocoschilfers en de omelet (omg deze was super) was met toevoeging van pesto verre van klassiek.

Tijdens het eten blijf je verder ook bezig met het afgaan van de muren, rekken en toonbank. Deze zijn gevuld met decoratie, kledij, juwelen en producten die je dan ook kan aankopen. Het concept van een foodbar in combinatie met winkel is tegenwoordig een vaak voorkomend gegeven maar in Bar Copine verdringt de een de ander niet.

Tegenwoordig heeft Bar Copine er zelf een bestie bij. Het bestaat nu uit twee zaken. Het oorspronkelijke pand huist nu het take away, verder op de markt vind het vernieuwde en veel grotere concepstore en brunch/lunchbar


Spring uit je pyama in je schoenen, bel je bestie (of maak de liefde van je leven naast je wakker) wandel naar centrum Lokeren en relax.

Bar Copine
Markt 71, 9160 Lokeren