try this for your own drunk greek tragedy

Het volgende bericht bevat schokkerende feiten maar zijn allemaal de waarheid (of toch ongeveer):

Aaaah Griekenland, het land van visvangst, oorsprong van mythologische wezens, tempels die door Goden gebouwd zijn, tradities die iedereen kent… maar niets is minder waar… LEUGENS!

Grieken die hele dagen de sirtaki dansen? Ze doen dat ENKEL op een trouwfeest – Borden kapot smijten na ieder etentje? gebeurt NOOIT! – Het schijnt zelfs dat Meryl Streep niet ééns naar Griekenland is afgereisd voor Mamma Mia! En als dat al niet klopt, wat kunnen we dan wel nog geloven?!?

Ons kwam de waarheid niet aan het licht door middel van één of ander orakel (tschijnt dat dat ook gewoon verzinsels waren), maar door onze eigen Hercules, ook wel gekend als Koen van Alpha Wines.

De Kronieken van Koen in een notendop: Rasechte Belg, gepassioneerd door wijnen – vond de liefde bij een rasechte Griek-Belg – volgde opleiding als vinoloog – reisde veel op en af naar het land van de god Dionysis (god van vruchtbaarheid *hola* en wijn) – werd verliefd op de Griekse wijnen – als een ware tragedie (zoals in Thuis of Familie) liep de relatie tot een einde (opmerking: geen borden op ander servies kwamen tot hun einde bij dit voorval) – de affaire met de Griekse wijnen hield echter stand.

En zo kwam Alpha Wines tot onze lippen.

Iedere legende heeft echter een wijze levensles, en die van Alpha Wines is: DRINK GRIEKSE WIJNEN

Onze Hercules (Koen) biedt jou als ware held (en erkend vinoloog) een gamma van wijnen aan, niet gebaseerd op de beste commerciële deal of als verplichting, maar gekozen uit eigen smaak en waardering. (zo hebben we het graag)

Zijn webshop neemt jou van het vasteland mee tot over de eilanden en dompelt je onder in wat Griekse wijnen jou kunnen doen proeven en ervaren.

Wil je deze halfgod zelf in huis halen? Wel, we hebben goed nieuws. Want naast de webshop kan Koen op zijn of jouw locatie iedereen meenemen in een tasting. Lekkere Griekse wijnen, geserveerd met authentieke Griekse hapjes, klinkt goddelijk, niet?

De tasting zal naast de deskundige uitleg jou op een ongekende dramatische wijze meenemen door de verhalen, oorsprongen en liefdesverhalen van sommige van deze wijnen.

Zo zie je hieronder Biblinos, volgens Koen de beste rosé naar zijn smaak. Maar ongeacht persoonlijke voorkeuren ook echt wel uniek in smaak. Want deze wijn is gemaakt met een druif die tot op vandaag …onbekend is… Teruggevonden op een archeologische site op een oude rank, hebben de Grieken deze opnieuw verbouwd en het resultaat was een druif die men niet kon terugvinden… of toch bijna niet… Momenteel staat het onderzoek zo ver dat er in oude documenten toch benoemingen zijn van deze druif. Documenten daterend van de tijd van Koning Filip van Macedonië (vader van Alexander De Grote). Bij zo een verhaal zit je toch aan je wijnglas gekluisterd!

In het verlengde van deze overheerlijke epos, is het onze taak als wereldverbeteraars om iedere wijze les te delen met anderen.

Bij deze kan je kans maken om drie van deze mythes in huis te halen door hier te klikken.

Alpha Wines, bedankt voor deze godendrankjes!