Wij koken! Graag, veel, nieuw, oud, thuis of op verplaatsing. Het maakt niet uit. Het is een passie die ons beide aanspreekt en uitdaagt. Het begint bij het alledaags avondmaal, maar gaat ook zo veel verder. We creëren, pimpen eigen recepten of klassiekers en leren ook van anderen. We pogen na een resto-bezoek (of etentje bij vrienden) gerechten naar eigen hand te zetten. We begonnen impulsief met een instagrampagina waarop we alles deelden. De likes, views en feedback deden onze wieltjes verder draaien en deze foodblog is het resultaat.

Hier hopen we iedereen te bereiken die het hoort en proeft. We bundelen onze eigen keuken, waar we naartoe gaan, waaruit we leren en wat we denken over dit alles. 

Les gouts et les coulers ne se discutent pas… maar hier delen wij alvast die van ons. Laat het smaken!

Glenn Barbier

Hallo, de naam is Glenn. Even een korte schets van mezelf: momenteel 37 lentes tellend, ontpopt langs de kanten van Diksmuide, overdag actief in de verzekering, maar ’s avonds keukenveroveraar. 

Ik ben eigenlijk…altijd al?… gefascineerd geweest door eten en vanaf dat ik groot genoeg was, kon je me vinden in de keuken. Waar voor velen het avondmaal na een lange werkdag een frustratie is, haal ik hier mijn zenmoment uit. Ik kook graag! en wil anderen hiervan laten meegenieten. 

Contact: [email protected]

Désiré Ornelis

Hey, Désiré hier (please schrijf mijn naam juist). 31 jaar, nen echte Gentenaar. Tijdens kantooruren actief in HR en in huiselijke sfeer entertainer, sommelier, manusje van alles, maar, boven alles: afwasser van dienst.

Etentjes waren toen ik opgroeide een frequente gebeurtenis en samen met de mama was het opstellen van een menu een werk van lange adem (we kregen niet alle gerechten in één avond). In overleg met mijn personal chef (zie hierboven) sta ik naast de menukaart in voor deco, sfeer en het laven van de dorstigen aan onze tafel.

Contact: [email protected]


Samenwerkingen

Makro
Kurk Van Avermaet
B.Brut
Juice Junkies
Gimber
RoomeR
Klay
DSM Keukens