try this for some Spanish Belgian L.O.V.E.

Aaah liefde… mooi om naar te kijken, maar zoveel beter als je het kan proeven (NEE! stop met vieze gedachten te hebben! we houden het proper!).

De romance gaat over Belgische grenzen naar het Spaanse schiereiland, maar zetelt momenteel in het mooie Hasselt. De ravissante Anne-Sophie Breysem viel voor de schone Catalaanse ogen van Jaume Soler en ze baarden samen Ansoler. Een design restaurant met prachtige gerechten van vrouwelijke hand, die worden ingezet met een Spaanse knipoog.

En wij, wij genoten van deze culinaire roman.

Om even het kader groter te maken, Ann-Sophie was in 2015 Lady Chef Of The Year. Mooie titel, mooie madam, lekkere gerechten! En wat ons vooral smaakte, waren de klassiekers die ze naar een ander niveau tilde.

Wat Ann-Sophie boven alles waardeert, zelf zoekt en integreert in haar keuken, is eerlijkheid en oorsprong van haar producten. Bij iedere verse vis of sappig stukje vlees kan zij jou vertellen waar deze vandaan komt, hoe ze zijn gekweekt en waar er met zorg en oog voor ecologie wordt geoogst en geteeld.

Ja, dit waren de hapjes.

Ik zou dit artikel kunnen spammen met foto’s om bij te watertanden maar eh… puur om beu te doen ga ik het bij die van de hapjes houden…

Oké… toch enkele eervolle vermeldingen (enkel en alleen omdat ze zoooo lekker en zoooo mooi waren):

Bij deze zeg ik dan ook gewoon: indien in Hasselt, reserveer bij Ansoler.