try this and taste the Spanish Summer In Belgium

Zomers in België… net als onze hond (Franse Bulldog, Jinx genaamd (volg haar hier op instagram)) kunnen deze wispelturig van karakter zijn.

Wij Belgen trekken dan ook massaal het land uit op zoek naar zonnige oorden, rustieke plaatsen met gezellige terrasjes, een lavend drankje…en… uiteraard… lekker eten…

Ons budget (in combinatie met de wettelijke vakantiedagen… hum hum) laten het ons echter moeilijk toe het volledige seizoen in het buitenland te vertoeven. Maar…als je op zoek bent naar EN een gezellig terras, EN een lavend drankje, EN lekker eten… Het is maar een rit naar Ieper ver ;).

Vlakbij het centrum van deze historische stad vind je het Ariane Hotel & Restaurant. 6 jaar op rij via Tripadvisor gekozen tot beste Hotel in België… Doorsnee is onvoldoende voor hen, de perfecte ervaring op reis is het doel dat zij nastreven! Maar de chefs in de keuken willen uiteraard ook mee in deze pot roeren (hum hum).

Zo kan de buitenlandse toerist alsook de rasechte Ieperling in de zomermaanden het Zuiden op hun bord beleven, ervan proeven en zich erbij aan de Spaanse kust wagen. Hun Zomerspecial is namelijk een overheerlijke paella.

De portie is enorm: kip – tijgergarnalen – calamares – mosselen – chorizo – en Spaanse bombarijst zorgen voor een gigantische plateau…

Resultaat: 2 man die nadien nieuwe knopen op de broek mogen naaien…

Het was O-V-E-R-H-E-E-R-L-I-J-K!

Binnen de stad Ieper kijken ze uit naar het verschijnen van deze zuiderse kost op de menukaart, maar wij wouden deze toch nog graag even verkondigen naar zij die binnenkort mogelijks tot hier raken. Kies voor dit!

Met wat geluk kan je ook van onze Belgische zon genieten, en met een terras als dat van het Ariane… wel…kijk gewoon hieronder maar:

Prijs per persoon: 26 euro (uhu uhu, dit is echt, en dit voor topkwaliteit)

Enkel verkrijgbaar in juli en augustus maar wij mogen jullie alvast een duwtje in de rug geven. Dus om Spanje dicht bij huis te proeven, klik hier, en wie weet mag jij gaan lunchen in het Ariane Hotel & Restaurant.

Vamos a la paella!