try this and put them balls in your mouth

Hoe ze bij ons terecht zijn gekomen, het is me een raadsel. Maar voor de chocolade ballen met overheerlijke vulling nam Aubrion Chocolates contact op met ons… Het universum aanhoorde blijkbaar onze gebeden…

Niet direct waarvoor we initieel aan het bidden waren, maar we zijn verheugd ook deze ballen naar binnen te spelen!

Waarvoor staat Aubrion? Letterlijk voor overheerlijke chocolade voor de beste etentjes en de top in de culinaire wereld. Geen evidentie aangezien chocolade één van de meeste complexe stoffen is om mee aan de slag te gaan. Deze overheerlijke lekkernij naar het hoogste niveau brengen gebeurt volgens Aubrion door liefde, passie en een goede portie lef in het proces te smijten.

Waarom de universele ronde vorm? Goh we gokken euhm… ballen zijn meestal perfect qua vorm?… gemakkelijk in de hand te nemen?… je kan er mee spelen?… je kan er aan likken?…

En de leukste en lekkerste zaken komen meestal in balvorm! Gehaktballen..goed vlezig… Kerstomaatjes…goed rood… Toverballen… verrassend qua inhoud… Ahum* kuch* daar houdt toch het zedige stuk van deze opsomming mee op #schaamrood…

Even de gemoederen bedaren en terug naar de essentie: ballen!

Nu, Aubrion is geen onbekende naam. Foodies zullen op veel manieren, bewust of onbewust dit zijn tegengekomen in hun eigen keuken of die van anderen. En de balletjes blijven verder rollen! Met 6 overheerlijke smaken in hun gamma breiden ze uit naar een koffie- en thee pairing.

Hun Balls & Coffee Moments, in samenwerking met Belgian Blenders, laat je vanaf nu genieten van de ultieme chocolade-koffieromance, en dat dagelijks, misschien zelf tijdens je pauze op het werk (ooeeee, schandalig en ondeugend!).

Zij die al voldoende cafeïne in hun bloed hebben, zullen blij zijn te horen dat Aubrion en Café Couture voor hen 6 relaxerende, bezinnende en overheerlijke theesoorten aan hun chocolade ballen hebben gekoppeld in hun Balls & tea moments. Eén tip: probeer geen wilskracht en zelfonthouding te oefenen tijdens dit zen moment (je speelt ze toch allemaal naar binnen voor je het weet).

Maar voor hen die houden van zoete, lekkere ballen, met koffie of thee. Ga snel naar hun webshop en ontvang jouw eigen speelse verwenmoment bij jou thuis.

Aubrion… je hebt ons lichaam doen trillen van genot… the real thing you know… Hopelijk tot snel nog eens (insert* ondeugend lachje).