try this and you’ll have it all

De “have it all” in de quote hierboven is gewoonweg een garantie. Bar Bulot is namelijk de à la carte brasserie van Gert De Mangeleer en Joachim Boudens, 2 gastronomiereuzen die weten wat lekker is.

Bar Bulot vind je tegenwoordig niet enkel in Brugge, maar ook in Antwerpen. Wij gingen echter voor de roots en zakten af naar het Brugse ommeland.

Ontvangst was alvast top! Als ik me de woorden herinner van de gastheer: we gaan vanavond genieten. Neerzitten gebeurde dus met een glimlach.

Intiem interieur met kaarslicht en strakke witte lakens. Gezellig, romantisch, maar ook met een ‘open keuken’. Achter glazen deuren kon je de chefs zien zweten en zwoegen in de keuken.

Ik weet niet of dat het eten net lekkerder maakte, maar het smaakte alvast enorm!

Dè tip die we echter willen meegeven: kijk uit voor de Bar Bulot Days. Concept: voor 59 euro heb je een amuse, voorgerecht, hoofdgerecht, dessert en 2 glazen wijn. Als dat geen deal is om van een topkeuken te genieten!

Wij namen er alvast champagne en oesters bij (zondigen kan je dus ook bij Bar Bulot).

Maar goed, topkeuken, keilekkere gerechten (ik laat de foto’s voor zich spreken). Maar voor zij die Brugge bezoeken en top willen tafelen

Bar Bulot ontvangt je keiwarm en laat je romantisch genieten!