try this and get dirty

Soms wil je het je niet aantrekken en wil je vuil worden…
Soms wil je zelf kiezen en op restaurant je bord samenstellen
En soms wil je je gewoon weer kinds voelen

One place to go: Bavet.

Bavet is menig foodie of pastaverslaafde geen onbekende om aan te doen. Met adresjes in Gent, Brugge, Leuven, Antwerpen, Elsene en Brussel is Bavet dé stop voor je spaghetti op maat.

Wat is het opzet? Simpel, op de kaart heb je twee luiken.

  • Create your own: kies een originele saus (en geloof mij: het zijn echte leuke/lekkere) gevolgd door jouw keuze in pasta en kaas, en als laatste jouw voorkeur in toppings (zoveeeeel je maar wilt).

Btw: de namen zijn hilarisch. Een hot tomatoe en say cheese saus spreken voor zich…maar wanneer je tot omg they killed kenny komt, kijk je toch twee keer

  • Our Special: uiteraard naar de hand van de chefs de leukste en lekkerste combinaties!

Extra nota: ze kennen hun klanten toch goed… na een lange werkdag kan je kiezen tussen een portie die je op het lijf geschreven is. Kies bescheiden voor the dog, of ga voluit voor the horse.

Helaas is niet iedere beloning zonder een strijd. Bavet verwacht natuurlijk één extra outfit aanpassing…namelijk het aandoen van de bavet (het slabbeke). De ene, of zelfs tweede (zie foto’s van zus en vader hieronder) heeft het al moeilijker dan de ander… La Mama had uiteraard geen enkel probleem.

De pasta’s waren lekker, de porties meer dan voldoende. En de overschot in typische Bavet-stijl, kreeg je in een doggybag mee naar huis. Vervolgens kuisten we onze monden af aan het slabbeke, rolden de trap naar beneden de voordeur uit. ’t Heeft gesmaakt!

Ook zin in een bevlekte ontvangenis van je spaghetti?
Gewoon je Bavet aandoen.