try this for these two delicious brothers

Love, LOVE, L.O.V.E. dit adresje.

Oké, back story: sinds een 4 jaar wonen wij in het prachtige Eke. Voor zij die het horen donderen in Keulen: aan de Makro afrijden.

Maar goed! Verhuizen was leuk, de voorbereiding nog meer omdat wij ieder weekend, iedere avond, iedere seconde hadden gepland in functie van de voorbereiding. Ja wij zijn zo van die mensen die alles te neig plannen. Maarrrr, resultaat: de verhuis verliep zo vlot, en tegen de avond waren alle kasten geplaatst, gevuld en stond alles reeds op zijn definitieve plaats.

Vlotjes eh? Maar onderliggend wel een opbouw van druk, stress en frustraties. De losbarsting was dan een twee weken later waarbij we elkaar (figuurlijk) in het haar vlogen.

Tijd voor een pauze dus… Het was een maandag, direct beslist om de vrijdag verlof te nemen, van elkaar te genieten, met de hond te gaan wandelen… en ’s avonds lekker te gaan dineren.

Op 5km afstand vonden we de gebroeders Benoit & Bernard Dewitte. Topavond, prachtige setting, en de beste herinneringen aan die avond.

En nu…4 jaar later… gingen we terug… en Wauw! Wat doen ze het nog steeds goed, zelfs beter.

De setting is gewoon af! Prachtige hoevegebouwen, van interieur hebben de gebroeders meer dan gewoon een beetje kaas gegeten, en de zaal nodigt uit, straalt warmte uit, en doezelt je onder in pure gezelligheid en intieme sfeer.

Lekker aanschuiven. Gin-tonic van the Dronken horse gekozen en we waren gesetteld voor de avond.

Hierboven links: hamachi-molé-venkel-appel, hierboven rechts: noordzeekrab-wortel-saffraan.

Hieronder links: tarbot-champignon-citroentijm, hieronder rechts: hert-pompoen-vanille-warmoes.

Vergelijken kunnen we, en vergelijken doen we. Ze waren jaren geleden top, en nu hebben ze ons weer helemaal betoverd. Oprecht genoten van iedere seconde…zoals zoveel jaar geleden.

Hieronder nog even de afsluiter: praliné-chocolade-kokos-pinda.

Gebroeders Benoit & Bernard Dewitte, tot de volgende keer eh gasten!