try this for some meat in Antwerp

Het volgende is niet altijd een gemakkelijke zoektocht. Te ver of niet te ver gebakken. Mindere kwaliteit van het stuk. kruiding die teveel of te weinig is. Ja, de zoektocht gaat soms door. Maar aan de Antwerpse sterrenhemel zagen wij toch een rookpluim!

Zoals je kan verwachten: waar rook is is vuur. Waar vuur is ligt er iets heerlijks te braden. En in Antwerpen is dat heel duidelijk Black Smoke!

Black Smoke is de rooftop van Brouwerij De Koninck die BBQ combineert met Rock ’n Roll. Enja, dat klinkt nieuw of niet nieuw. of zoals het zoveelste grillrestaurant. Maar dat is het echt niet.

Woorden kunnen veel zeggen, maar de foto hierboven is alvast een eerste voorbeeld. Als starter zie je de Beef & Caviar: steak tartaar in combo met Imperial Heritage Kaviaar. Sowieso geen klassieker van de grill-wereld, maar wel keilekker!

En de kaart is verder geen traditionele opsomming van speciale stukken vlees, maar van eigen gerechten waar kruiding en verfijning de maatstaf zijn!

Deze is ook ideaal in groep. Dus wil je uitpakken met de familie, of een originele locatie voor het etentje na teambuilding kiezen. Black Smoke it is!