try this to see two friends living the dream

Jongens die hun droom waarmaken, dat is Boris & Maurice. 2 jongens die zich in de horeca smelten zonder teveel poespas. En het resultaat: gezelligheid, geen gezever, lekker eten en een goed glas erbij!

Boris & Maurice hebben er een keitoffe zaak van gemaakt en eerlijke gerechten. De feel is zowat hipster, maar gelijk ook klassiek bistro-achtig-ish…. Succes met diegene die dit begrijpt, maar the feel is real. EN het slaat duidelijk aan: een bib gourmand vermelding en een 13/20 in de Gault & Millau. Jongens: keigoe bezig!

En de kaart is beperkt: wat onze voorkeur geniet. Simpel: wat iedereen wel eens nodig heeft. En lekker: chance!

Bovenstaande is meer dan de meeste zaken en ik hoop dat ze niet snel veranderen. Want soms heb je goud vast, en dat blijft hetzelfde maar stijgt enkel maar in waarde.

Maar goed, wij proefden van de twee jongens (gastronomisch gezien eh).

Appekes: langoustinestaarten met citroenmayonaise: echt puur! en burrata met koolrabi

Voor: gemarineerde geelvinmakreel met venkelvinaigrette en groene tomaat (zie foto boven): totaal niet bekend maar klassiek gebracht en heerlijk fris

Hoofd: Lamsnoot met gegrilde courgette met muntpaprika (foto hiernaast): als je hier niet voor bent, dan ben je bij de verkeerde foodies. En zie dat vleeske es lekker blinken!

Dorstigen moeten ook gelaafd worden. Het flesje delen we hierboven, en nemen we direct opnieuw!

Boris & Maurice, jullie doen dat goed! Tot de volgende!