In de schaduw van het kasteel van Wijnendaele teTorhout stoot men op brasserie Heuvelhof. De landelijke look, het uitgestrekteterras en gerechten met een knipoog naar het verleden zouden menige jonkheerenen dames verleiden met paard en koets halt te houden.

Wij wilden de passie voor vermaak en smaak delen en stuurden volgende vragen hun richting uit:

1. Waarom heb je gekozen om met smaak aan de slag te gaan?

Smaak is iets persoonlijks, you like it or you hate it. het biedt Duizenden mogelijkheden, eindeloos originele presentaties en het is een blijft een boeiend gegeven.

2. Wat is het meest leuke aan de job?

Je hebt nooit twee dagen die hetzelfde zijn. Iedere dag biedt verschillende mensen met verschillende smaken. Dit blijft een leuke uitdaging.

3. Wat is de grootste ergernis aan de job?

Good staff is hard to find. Personeel en al de kopzorgen die hiermee samen gaan zorgen dat de passie voor de job, het toveren met smaken en voeding af en toe naar de achtergrond worden verschoven.

4. Wat is je lievelingsgerecht?

Het verse en frisse van heerlijke groenten met een smaakvol stuk vis of vlees in de zomer, of vertrouwde en nostalgische hesperolletje met witloof en puree in de winter.

5. Wat hoop je nog te bereiken?

Wij zijn op zoek naar dé omgeving voor jong en oud, een plek om te herbronnen tijdens alle seizoenen van het jaar, wie weet kijken we naar een zomer- en/of winterbar.


Zij die willen vertoeven in dit rijkelijk en smaakvolle kader kunnen met onderstaande verder:

Brasserie Heuvelhof
Oostendestraat 394, 8820 Torhout