try this for one of thé best cheese selections ever!

Ik moet eerlijk bekennen, de lat ligt wat dit thema betreft heel hoog.

Wanneer er vroeger bij ons thuis moest gekozen worden tussen zoetigheden om de maaltijd af te sluiten, of als alternatief een stukje kaas te delen… Ik ga eerlijk zijn, de vraag werd na verloop van tijd gewoon niet meer gesteld.

Kaas is gewoon…het leven?… thé best?… misschien zelfs een reden om te leven?

Wanneer restaurants een kaasbord aanbieden zijn we beide altijd heel benieuwd naar de keuzes van de chef/gastheer/kaasdame of kaasheer. En zoals ik zei: de lat leggen wij dus heel hoog!

Gelijkgestemde zielen vinden elkaar op deze wereldbol/kaasbol. Ik zou niet zeggen dat we elkaar ruiken… want dat klinkt wel een beetje verkeerd… Maar wandelend tussen de gaten in de kaas en cheesy jokes liepen wij de Kaasconnaisseur tegen het lijf!

De missie van de Kaasconnaisseur Nick Spanhove? Het eten van kaas omtoveren tot een culinaire beleving. Je hebt de keuze uit verschillende kaasplanken, of stelt deze zelf samen. Uitvoering gebeurt pas wanneer je bestelling hebt geplaatst, en je kan deze na 2 dagen reeds aan jouw deur geleverd krijgen.

Maar wat de Kaasconnaisseur echt goed aanpakte is het volgende: met jouw kaaspakket ontvang je niet enkel één van de beste selecties kazen die wij alvast ooit hebben gehad. je krijgt ook een uitleg over de kazen die je proeft. Dit kan via een brochure… of… een spraakbericht…

Een spraakbericht waarin Nick jou zelf meeneemt over jouw kaasplank en als een ware reisleider jou vertelt over het hoe, wat en waar van zijn selectie kazen voor jou.

Uitkomst: met de begeleiding van Nick heb je een andere beleving van de kazen, meer diepgang, meer zoeken naar smaken, meer genieten!

Wij zijn alvast verliefd op de Kaasconnaisseur.

à bientôt