try this and score a lovely dinner

De Ghelamco Arena! Trots van iedere Gentenaar, baken van de voetbalfans en thuisadres van een verborgen culinaire parel.

Om eerlijk te zijn, bij ons moet je niet aankloppen voor een babbel over de voetbal. Wat we wel kunnen zeggen is JA wij zijn al naar de Ghelamco Arena geweest, JA het was een avond vol ambiance, JA het is er top!

(en NEE er was helaas op het einde geen douchemoment)

Maar oké terug naar iets lekkers. Wandel rond de arena en zoek ingangspunt H (heel symbolisch). Neem de lift naar boven en sta klaar om verrast te worden en stap binnen bij Horseele. Want in de schijn van de moderne blauwe lichten, stap je uit de lift in een volledige andere wereld met hints van kastelen, zware zetels een vleugelpiano en open haarden.

Een ware clash met het futuristische Ghelamco.

Nu, de eerste zaal is als het ware een lounge waar je diep in de zetels wegzakt en met zicht op het voetbalveld kan genieten van je apéritief en de amuses.

Danny Horseele is kapitein van dit team en heeft met 45 jaar ervaring er een pak mooie prestaties op zitten. Hij zou het zeker verdienen met met Horseele op zijn kol rond te mogen lopen in ware Jean-Marie Pfaff-stijl.

De berg ervaring en het nieuwe edge kader zorgen voor een ware match (snapte) op het bord: gebalanceerde smaken in een vernieuwende vorm!

Na afloop van de wedstrijd kwam de chef nog even langs voor de gekende truitjeswissel (je weet hoe dat gaat) en gingen wij met een goed gevulde buik naar huis.

Zin in een culinaire wedstrijd, maak een transfer naar Horseele.