try this for a true true paradise in Belgium

We zeggen het volgende niet vaak, maar dit is echt uniek. Een parel in ons Belgenland. In het kleine Loupoigne, onder Brussel vind je een oase van rust, een plek waar je volledig op adem komt, en vooral: een setting met een keisterk verhaal.

No stress, welkom bij Indrani Lodge

Indrani Lodge is een Middeleeuwse boerderij die omgetoverd is tot een herstellingsoord. Prachtige kamers, heerlijke keuken, en activiteiten die je doen herbronnen.

Nu, Indrani Lodge begint aan haar tweede hoofdstuk. Met een fikse uitbreiding is de hoeve klaar om meer gasten te ontvangen. En het verhaal zit keigoed in elkaar. Ecologie is de kern van het hele verhaal. Zo komt de energie voor het onderhoud van de gebouwen uit hergebruik van biomassa en wordt het wellnessgedeelte met zwembad volledig verwarmd door zonnepanelen. Pronkstuk van dit alles is, is de installatie van Coopeos, die dus het hergebruik van biomassa overzet in energie. Echter niet enkel voor de Indrani Lodge, maar ook voor het plaatselijke schooltje.

De keuken, en ook de chef, volgen de Indrani filosofie ook volledig. De chef haalt inspiratie uit de fauna en flora van het domein, maar ook de ingrediënten. Hij kookt met producten die ter plaatste geteeld zijn, en hij kookt ook niet meer dan wat de Indrani Lodge produceert. Yes, je leest dat goed. Dat betekent dat als er te weinig aardappelen zijn, de chef dit minder op zijn kaart zal zetten. Maar ook als er gewoon té weinig producten zijn, hij zijn couverts zal aanpassen… Uniek…maar de ideologie wordt zo verdergezet. Is het een minder seizoen, dan zal de chef slecht 20 mensen kunnen ontvangen, in plaats van 26 bijvoorbeeld.

Nog nooit van gehoord, maar het idee is wel te volgen… en de setting is gewoon zo mooi. Je kan keramiek en yogacursussen volgen, over de gronden van de boerderij wandelen, langs bomen die Napoleon zelfs nog heeft aangelegd, en ook nog oor de medicinale kruidentuin wandelen.

Het plaatje klopte gewoon op alle vlakken… en ze hebben dan ook nog eens alpaca’s!!! Komaan!!!!

We zijn echt verkocht, de setting, het verblijf, de gronden, de chef…

Op rust in eigen land? Eén antwoord: Indrani Lodge