We gaan eerlijk zijn…we zijn het punt van het spannende knopje aan de broek, na de feestdagen, reeds ver voorbij. Momenteel investeren we in zwangerschapsbroeken… Herkenbaar?

De feestdagen zijn nu eenmaal hét culinaire zwaartepunt van het jaar, en uiteraard, het moment bij uitstek om voornemens op te stellen. Pijnlijk natuurlijk wanneer het bij theorie blijft en de praktijk slechts een leuk idee leek. Zelf zijn we geen voorstander om die beloftes op te leggen, echter wel om nieuwe dingen te ontdekken (what’s in a name, maar bij ons zegt the food tryout dit wel letterlijk).

Dat gezegd zijnde, maak kennis met Juice Junkies. Smooth(ies) criminals bij uitstek, die het gezondheidsproces voor jou een stuk versnellen. Iedereen verkondigt graag het nieuws om mee op de kar te springen en iedere dag met voldoende vitamines door te brengen. De realiteit leerde Kevin, Kelly en Nina dat voor velen het probleem lag in tijd en moeite. Ze gooiden hun ideeën in de blender en kwamen tot een smaakvolle oplossing.

Bij Juice Junkies kan je terecht voor het bestellen van kant en klare, reeds diepgevroren zakjes van individueel 140 gr. Een perfecte mix van reeds gekuiste en gesneden groenten en fruit die enkel nog toevoeging van fruitsap of iets anders nodig hebben om jou een overvloed aan vitaminen te bezorgen.

Hiernaast de Tropical twist: banaan – kokos – ananas

Naast een winst in tijd en moeite geeft Juice Junkies jou een tof gamma aan smaken, combinaties en oh ja: leuke namen.

Cucumber Blast: komkommer – appel – groene kool
Strawberry Split: banaan – aardbei – kers – papaya
One in a Melon: meloen – mango – ananas – kiwi

Indien je zin hebt om je tanden in Juice Junkies te zetten, surf zeker naar onze wedstrijdpagina want tijdens de maand januari kan je meedingen naar een Juice Junkies – The Box pakket. Of surf naar hun website om reeds kennis te maken.

Afsluiten doen we met een boodschap van algemeen nut: Make Love Not War: granaatappel – aardbei – zwarte bessen – appel

Juice Junkies