Try this and know what it means to be a (wo)man

We trekken een streep door alles wat traditioneel is. We trekken een streep door een eeuwenoude methode waar men niet aan komt. We trekken een streep door de heilige mannen die het godendrankje brouwen.

We gaan voor iets nieuws, unieks en iets dat niet voor het gros van de massa hun smaken gaat…maar voor eigen keuze.

En we zeggen gewoonweg: KEREL.

Welkom in de brouwerij van de Verbeeck-Back en De Cock familie. De brouwerij werd, na een dutje van 50 jaar, in 2015 terug in leven geblazen met één doel: KEREL terug op de markt brengen, en gaan voor eigen smaak. Tussen een veld van lege flesjes werd er nog een intact exemplaar gevonden. Deze werd onderzocht en geanalyseerd en op basis van de gist in dat ene flesje werd het proces terug op gang gezet.

De brouwerij is geen goddelijke bedoeling UNTOUCHED BY MONKS. Echter gebeurde er 5 jaar geleden een verrijzenis om u tegen te zeggen. Het is een succes en ja kan hen ook proeven bij Delhaize.

Wij waren alvast blij af te zakken naar Tielrode en kregen het verhaal van Kerel te horen door de woorden van Siska Schoeters. Ik wil niet teveel vertellen maar een rondleiding bij kerel gaat gepaard met mysterieuze lichteffecten, een waterval van KEREL-flesjes en ja… een dansfeestje omringd door bier… Er hangt namelijk een discobal tussen het bier… Als ik nu jullie aandacht niet heb…

Maar goed, feit is dat KEREL de afgelopen jaren heel populair is geworden. Het resultaat is een totaal van 9 bieren die van kruidig, naar bitter, naar… 15% alcohol gaan… Oh ja… we zijn heeeeel blij!

Hun design is gewoonweg zalig! Niet het typische bierflesje die iedereen heeft, eerder het herkenbare hoestsiroopflesje (je-weet-wel, van die soort waar je niet rouwig om was om een extra lepel te nemen…mmm…).

En per bier een quote in ware KEREL stijl. Diepzinning, werelds, filosofisch… tot je het doorhaalde stuk meeleest. Ik geef enkele voorbeelden:

Anything can happen to anyone, but it usually doesn’t, except when it does

We all want change but who wants to change

Of course it’s possible to love a human if you don’t know them too well

En onze favoriet:

If you love something set it free, but don’t be surprised when it comes back with herpes

Komaan Kerel…dit is toch tè grappig! We love it!

Proef je het schuim op je lippen al? Nee? Wel hier kan je komende maand het volledige assortiment KEREL Bieren winnen. Good luck!

Serieus, KEREL says it all