try this and see the world in the Belgian Ardennes

Nostalgie! Iedereen, maar dan ook IEDEREEN is in zijn leven, en alvast in hun kindertijd, meegesleurd geweest naar Durbuy.

Was het nu voor een weekendje weg, klasuitstap, kamp, of vrijgezellen waarbij je de survival bent gaan doen. Deze kleinste stad van de Ardennen staat bij iedereen in het geheugen gegrift.

We zijn 2020, het lockdown jaar, het koop lokaal jaar, het ga op reis in eigen land jaar. Dus dat betekent, op eigen bodem, het beste naar boven halen.

Nuja kijk, met een weekje verlof, grenzen die we liever niet overgaan, gingen we op zoek naar een culinair uitstapje niet zo ver van huis. Echter met een virustijdperk, waar OF iets gesloten is, OF iets volzet is, OF iets gewoon weg is… helaas… Gingen we het slagveld op, zoekende naar iets nieuws en hopelijk lekkers… En, ons strijdplan was gezet, en onze landing ging plaatsvinden in Durbuy. Doel te veroveren: La Bru’sserie.

De naam, of toch het eerste deel ervan, zal wel niet onbekend zijn. In samenspraak met generaal Marc Coucke, ging culinair hofmaarschalk Wout Bru de uitdaging aan om zijn stempel te drukken op Durbuy en de gastronomische sleutel van de stad te veroveren.

Het resultaat is een hip restaurant waar chef Bru tapas van over de wereld heen verwerkt in pareltjes (met voldoende sauzen, want die zijn voor ons cruciaal) en jou laat proeven van dit alles in het prachtige Ardennenkader.

Geef toe, het zijn pareltjes!

Indien je toe bent aan een Ardennenoffensief om je geliefde te betoveren, veroveren, en vol te steken (met eten).

Overwinnen doe je bij La Bru’sserie