try this for some eggcellent luv-making

Eentje die iedereen tevreden stelt: een leuk adresje om te gaan ontbijten of brunchen. Oké ja, we situeren ons nogmaals in Gent…Maar ja, only the best here…

Schuif heerlijk aan bij Luv l’Oeuf, hun slogan “breakfast all day” hoeft geen uiteenzetting, geloof ik. Gelegen aan de Nederkouter vind je deze gezellige ontbijtzaak en je raadt het nooit, ze houden van eitjes (maak je klaar voor enkele woordgrapjes…).

Eigenlijk wel goed gevonden. Mensen met een eigen visie die eiveren naar een betere wereld. Enja eitjes zijn een bron van mineralen, eizer en een hele hoop vitaminen. Wei worden er in ieder geval blei van.

Hun grondstoffen komen van hun zelfbenoemde bio-beauty, een bende kakelende kippen die er een zalig leven op nahouden in een eierboerderij.

Een goed start van de dag is ons heilig. En bij Luv l’Oeuf vinden we nu toch wel dat ene perfecte ding: brunch cocktails! …het is ergens wel 11u…

Verder heb je naast de classics als English Breakfast en enkele gezonde Berry Pots, onze favoriet: Huevos Rancheros (eitjes, tomaatjes, boontjes en jalapenos).

Echt goede vullers! …Enja de Gingerella en Mimosa gingen vlot binnen.

Maar afscheid nemen kon niet zonder het volgende aan te sneiden.

Berry pancakes: pannenkoeken, rode vruchten, chocoladesnippers en slagroom

Yes… thuiskomen op zondag voor dat middagdutje was nog nooit zo aangenaam + je hoeft de rest van de dag niet echt nog iets te eten!

…’s Avonds deden we wel nog iets open om te drinken…
UITDROGING KAN GEVAARLIJK ZIJN!!

Do you luv tasty morning, visit the eggceptional Luv l’Oeuf.