try this for your fancy pantsy table

De taakverdeling bij ons is duidelijk. Het koken en de recepten zijn voor mijn West-Vlaamse/Diksmuidse/Keiemse (enorm knappe) wederhelft. De foto’s, artikels en het sous-chef gebeuren zijn voor mij (Gents jong wild ding). Ik kan toegiften doen, flexibel zijn…al wat je wilt…

Maar dear lord: de tafel is van MIJ!

Mijn look, mijn bloemen, mijn borden, mijn glazen, mijn bestek en MIJN LAKENS.

Ik wil perfectie! maar informele doch stijlvolle perfectie. Iedere toevoeging aan mijn collectie geeft me extra opties. En mijn laatste toevoeging is zooooo mooi, zoooo zacht… Je wrijft er met je handen over…je lippen glijden erlangs… (oké het begint fout te klinken maar ik ga toch verder).

Onmisbaar aan tafel en het canvas waarop wij serveren:

Mistral home

Sinds 1995 bieden zijn kwaliteit, duurzaamheid en schoonheid aan in jouw woning. Wat begon als familiebedrijf in de woonkamer, groeide uit tot een middelgrote onderneming met oog voor maatschappij, milieu, product als key en een sterk team als grond.

M.a.w. sterk bedrijf, goede mensen, mooie producten!

En sinds kort toevoeging aan mijn tafel…

En wie weet binnenkort aan die van jou…

Zoals liefde, strooien wij ook warmte aan jouw tafel uit. Niet 1, geen 2, maar wel 5 gelukkigen zullen hun tranen met hoog kwalitatieve servieten weg deppen. Die uitverkorenen zullen als ware toreadors hun tafellaken uitsmijten over een tafel en als echte Assepoesters hun borden en glazen in al hun schoonheid positioneren op prachtige kleuren. Stof tot nadenken? Klik hier.

Schuif aan met Mistral home