try this and say Oh

Yes, het betere weer is in aankomst en in België betekent dat één ding: iedereen naar de kust! Nu naar badsteden toe zijn er opties genoeg. Voor de gastronomen onder ons is het niet enkel een zon, zee en strand dat we zoeken… maar ook culinaire verwennerij. Zwoegen en zweten voor summer bodies moeten in de zomer dan ook af en toe beloond worden.

En belonen doen we goed. Zoek je pracht en rust: Sint-Idesbald.

Zoek je culinaire verwennerij: Oh Restaurant!

Cédric en Marine zijn langs onze kust geland om je te doen kennismaken met een keuken die respect heeft voor producten, knipoogt naar het Oosten, en verwennerij betekent voor het volledige smaakpallet.

Wat willen zij? Gastronomie voor iedereen, en op maat van iedereen!

Wanneer je de kaart openslaat kan je echt naar eigen goesting, en honger, de wereld van chef Cédric ingaan.

Bij het binnenkomen passeer je trouwens de wijnkelder, die onder het allesziende oog van Marine, altijd aangevuld is, en ook tot bij jou aan tafel komt.

Maar keuzestress…dat hadden we wel… en we zijn voor een chef’s menu gegaan zoals nog nooit: Global Beef Flavors

Yes, een korte wereldreis voor carnivoren (welke we soms echt wel kunnen zijn).

Het Global Beef Flavors-menu brengt verschillende vleessoorten tot bij jou

  • Starten deden we met een Carpaccio in Japanse stijl. Centraal: Blackmore uit Australië. Ruw, vol, overheerlijk. Afgewerkt met Oosterse dressing, radijs en frisse kruiden. meer graag!

  • Nadien een tataki van 6-weken gerijpte Gallaway (Schotland) met eigen marinade, platte snijbonen en noten. Oké dit stuk vlees was verbazend fris en te snel op!

  • Finaal: Tajima Kagoshima uit Japan. Zo wil ik me elk gegrild stuk vlees uit het Oosten voorstellen. Dit. Was. Top. Erbij ook nog een Morillesaus die je niet snel zal vergeten

Keigoed gekozen, ook al zeggen we het zelf! Dit was natuurlijk een uitzonderlijk menu volledig naar goesting van de chef waar hij echt zin had om prachtige stukken vlees in de kijker te zetten.

Er waren uiteraard ook andere optie om van de kaart te kiezen dus ik zou zeggen…

Oh-restaurant, nog es eentje?