try this and every problem wil be oki

Hou je vast… de rust is voorbij…

De rit naar het werk zal vanaf nu langer duren. Het winkelen zal een gevaar worden voor je enkels (een kar die er per ongeluk tegen jou wordt geduwd). Het inplannen van alle hobby’s en schoolverplichtingen zullen de meeste avonden innemen. En de TV zal tot 20.00 (bij ons was dat de afsluit van Ketnet vroeger) op te kleurrijke en luide programma’s staan.

We moeten ons hiertegen wapenen! Voorbereiding en volharding is alles! Het levenswater is de oplossing. En levenswater in de oude verhalen noemden ze nu eenmaal tonic. Maar iedere zelfrespecterende volwassene weet dat we nog een smaakje (lees: verdovend effect) kunnen of MOETEN toevoegen. De tonic zorgt voor de bittere toets zodat ALS de kinderen vragen dit te proeven…ze het maar één keer zullen doen (dan zijn we ook direct van dat probleem af).

De bron waaruit wij ons levenswater halen is Oki Gin. Een Belgisch gin-merk dat mijn hart betekent en vol zit met orientaalse invloeden. De Japanse Yuzu is één van de hoofdingrediënten De Oosterse krijger, op zoek naar nieuwe smaken, achter dit merk is Idse Storm. Hij kwam in 2018 met Oki Gin op de markt en ja hoor, het smaakt!

Het leuke bij een bezoek aan de website zijn de serveertips. Ik vermoed dat zijn vriendenkring (en het verlengde hiervan) het genot heeft gehad om heel veel smaaksessies mee te maken en zo tot de perfecte for him en for her te komen. Leuk om hiermee te spelen!

For him (zie foto hierboven):

  • 5 cl Oki Gin & 15cl Mediterranean Tonic
  • ijs
  • vers takje thijm dat je kort afbrandt met een bunzenbrander

For her (zie hoofdfoto):

  • 5cl Oki Gin & 15cl Premium Indian Tonic
  • ijs
  • een schijfje sinaasappel

Wij hebben dan ook massa’s medeleven met hem of haar die op het einde van de dag (het begin mag ik blijkbaar niet zeggen omdat dat “fout” zou zijn) nood hebben aan hun eigen Oki Gin. September is dan ook de uitgelezen maand om dit in huis te halen. Doe mee met onze wedstrijd en wapen je op Oosterse wijze tegen het onoverkombare: School is coming.

Confucius say: be ready, drink Oki Gin!