try this and bring the restaurant feel to your own home & table

Dit zit ons in het bloed… in onze aderen…in onze haren… en in onze oog voor kwaliteit, design en gevoel. Wat willen wij onze gasten laten ervaren? Het uit-eten-in-een-klassezaak maar dan aan onze tafel.

Dit is voor ons HET doel! Lekker eten, goed gezelschap, en een setting die af is!

De goden aanhoorde onze gebeden en kwam met een servies, gericht op jongvolwassenen die niet zomaar willen koken voor hun vrienden, maar de avond naar een ander niveau willen tillen.

Wij stellen je dan ook graag voor aan OSKAR!

OSKAR heeft drie kinderen die niet bekvechten maar in design complementair zijn:

  • Maak kennis met LEA, hun adoptiedochter uit China met blauwe ogen in de tinten van Midnight Blue en Sky Blue. Favoriete hobby naast eten met stokjes: kannen en potten maken.
  • Graag stellen we je ook voor aan YANN: hun zoontje van eigen (Antwerpse) bodem die letterlijk met onze Aardse bodem vrede neemt in de kleuren aards roodbruin, crème de la crème en zwart. Zware jongen, maar met een bruin peperkoeken hart.
  • Je hebt ook altijd dat achterkomertje die onverwachts maar o zo welkom is: TOMAZ (het prachtige peper- en zoutvaatje, samen met de zandloper)

Op de foto’s in dit artikel zie je TOMAZ samen met zijn grote broer YANN (de bordjes) op de foto.

Dit is een familie die je maar al te graag op tafel zet… Oké dat klinkt verkeerd maar je begrijpt mijn punt wel!

Dit gezinnetje verdient zijn plaats tussen de wereldbekende Kardashians (Amerikaanse Royals), de Windsors (Britse Royals) en de Pfaffs (…euhm…kuch…). Voordeel met OSKAR is dat er minder schandalen, intriges, exuberante trouws en indiscrete foto’s zijn.

…hoewel…de foto’s zijn om op te eten en af te likken (knipoog)…

Maar goed! We vragen je om nog even wat beheersing te vertonen. Heb je echter nu al zin in een tijdige afkruiding? Klik hier en wie weet vind jij het peper- en zoutvaatje samen met de zandloper op jouw tafel wanneer je jouw volgende etentje plant en jouw gasten met stijl wilt ontvangen.

Tijd voor een familiefoto? Haal OSKAR erbij!