try this for a slice of heaven (or something different)

  • Nee, het is geen machine
  • Nee, het is geen kraam
  • Ja, het is lekker
  • En JA, je vindt er pizza’s die je nergens anders vindt!

In het Vlaamse pizzaland is Otomat al lang geen onbekende meer. Puur Belgisch, puur gericht op het leuke foodsharen en puur bedoelt om eens iets anders aan te bieden qua pizzatopping en een MUST om met een goed Belgisch bierke te verorberen.

Hun insteek is heel simpel, in het giga-aanbod van pizzeria’s geeft Otomat (of Notomat: zonder tomaat) enkele superlekker pizza’s die uniek zijn.

Zo heb je

  • de VOL AU VENT: jah deze spreekt voor zich, gigantisch lekker
  • de RITMO DE LA NACHO: vurige en passioneel dat je ervan gaat dansen
  • de YOU’VE GOT THE L’OEUF: EI’kes!
  • de ZORBA THE FREAK: feta – tomaat – aubergine. en voor de vleesliefhebbers: ZORBA “THE MEAT” FREAK (beetje fout maar oké, het triggert wel)

Hiernaast zie je bovenaan de VOL AU VENT. en oh ja, het was zoals bij de echte vol au vent: met ballekes!

En onderaan de ROCK THE KASBAH. Deze vonden wij echt leuk: merguez, puntpaprika, rozijntjes, ras el hanout. Echt lekker en nog nooit elders gegeten.

En nog een leuk feitje om mee te geven! Buiten toppings is de kwaliteit van de pizza’s ook sterk afhankelijk van het deeg/de bodem/de lekkere korst.

En deze van Otomat is echt suuuuuuperlekker. Hij wordt dan ook gemaakt met gist van ons eigen, welgekende Duvel-bier. Trots!

En een nieuwtje: midden september opent Otomat een nieuwe vestiging in Brussel (Otomat Merode – Tervurenlaan 24A ). Wij zijn alvast van de partij.

Maar Otomat likes to share (ze staan er immers voor gekend) en als je een leuke avond/date/lunch wilt beleven met iemand, en als je graag in de lekkere prijzen valt? Klik dan hier.

Wat kan jou toekomen?

Het THREE OF A KIND menu waarbij je met z’n tweetje drie lekkere, originele Otomat pizza’s deelt en naar binnen speelt. De RITMO DE LA NACHO, VOL AU VENT & GIVE PEARCE A CHANCE (+ twee side salads). De keuze van drank ligt in jullie eigen capabele, nuchtere handen.

Like to share a slice? Go to Otomat