try this and light up our life

Het is geen verslaving…ik zweer het…

Het is gewoon…je weet wel…je kan niet zonder…

Nee, ik heb er nooit teveel…en ja, ik wil er nog…

Ik kan het maar over één ding hebben: kaarsen.

Om verder te gaan in ons entertainment en lifestyle advies, en het is een ultieme tip voor een gastheer. Niets maakt een ruimte af als een goede kaars. Debbie Travis, Oprah en iedere licht ontvlambare pyromaan zal je hierin volgen. En wat ons warm maakt is Paju Design.

Paju Design is puur Belgisch, hoog kwalitatief, en gewoon mooooooi. Hun assortiment richt zich zowel op indoor als outdoor kaarsen met een look die strak, minimalistisch maar toch aards en warm voelt. Hun slogan is dan ook Think Outside.

Wat hun product apart maakt is de zwartmatte kaars, in combinatie met een katoenen of houten wiek. deze laatste maakt een knisperend geluid waarbij je verder naar beneden zakt. Persoonlijk heb ik dan de neiging om Chris Rea’s ‘Driving Home for Christmas’ te beginnen zingen.

Wij zouden wij natuurlijk niet zijn moesten we jullie geen wereldkennis willen meegeven. Bij deze zal ik jullie het (kaars)licht laten zien:

  • Kaarsen zijn één van de primitiefste vormen die wij hanteerden voor licht en warmte.
  • Ten tijde van de Etrusken, maar ook reeds in de 14e eeuw voor Christus, ten tijde van Toetanchamon, wordt het gebruik van kaarsen reeds gesuggereerd.
  • Kaarsen zijn vaak terug te vinden op verjaardagstaarten. Dit om toch ietwat verlichting te brengen op die ene dag die je sterfelijkheid en de naderende dood doet beseffen.
  • Het is vervolgens ook de gewoonte om de kaarsen in één keer uit te blazen. Dit suggereert een wens. Echter weet iedere verantwoordelijke ouder dat dit is om het brandgevaar te reduceren.
  • Kaarsen zijn mooi…gewoon een feitje.
  • Verder is het toepassingsgebied zo breed dat iedere kamer in huis wel een kaars kan gebruiken. Van het kleine kamertje (awkward) naar de living (gesjellig) tot aan tafel (zie wat je eet) de tuin in (die diepe gesprekken onder de sterrenhemel) de badkamer in (wellnesslevel: up) tot de slaapkamer (nu wordt het pas warm…letterlijk)

Voor mij persoonlijk staan de belangrijkste punten zowat hierboven. Maar even de nadruk op het volgende: kaarsen met een look en style als Paju Design maken je huis of tuin gewoon af. De details samen met de aangename geur zouden iedereen goesting doen krijgen om eentje in huis te halen. Wil je zelf de lont aansteken? Ga naar onze wedstrijd en wie weet smelt jij binnenkort weg (snapje).

Sta je nu al in vuur en vlam. Breng een bezoekje aan Piet Moodshop en haal er al sneller eentje in huis!

It’s getting hot. Light your Paju Design!