Yes, deze is zo eentje dat iedereen kent, en waar iedereen hoogstwaarschijnlijk iets van heeft liggen. Point Virgule, de naam die doet denken aan houten snijplanken, hout (snapje) echter zoveel meer in.

Wij mochten gaan tafelen om kennis te maken met hun nieuwe collectie: Moments. Naar de hand van Belgische designer Alain Monnens, komt Point Virgule met een 32-delige reeks op de markt…and we like it.

Gebaseerd op het concept van foodsharing en met een vorm die zo leuk is om te combineren kan je met de Moments-reeks alle kanten uit.

En om eerlijk te zijn: het is eens een leuke vorm om mee aan de slag te gaan. Als foodies die zelf entertainen, kan je qua dressering heel vernieuwend en creatief aan de slag gaan.

En wat signature is aan Point Virgule en doorgezet wordt in deze collectie: de tussenkomst van warm houten planken passen voor ieder seizoen en bij iedere menukaart!

Dus nogmaals: we definitely like it!

Met de hapjes hierboven, kregen we verder nog afgelikte gerechten die met iedere gang voor overheerlijke Moments (haha) zorgde.

Point Virgule deelt graag jouw gezellige Moments tijdens etentjes. Klik hier en wie weet haal jij onderstaande set in huis!

Meer heb ik niet te zeggen punt…komma (snapje?)