try this and check in at the 7the floor

Hij klinkt fancy, en hij is het ook.

Want jaaaa…ik ben Gent… en ik vind gent het mooist en het leukst en het gezelligst Enja…je snapt het wel?

Maar met een minivaliesje gingen we op weg naar Antwerpen. Om zo toerist in eigen land te zijn. En geloof me, ik vind Antwerpen echt mooi. Want de zon scheen, het was 26graden, de Meir was gezellig vol maar geen koppen lopen. En van de Meir naar het station sloegen wij de diamantwijk in en kwamen we aan bij Premier Suites + Hotel.

Het hotel opende in september 2018 de deuren en brengt een leuk concept met zich mee. Eerst en vooral mag je voor het inchecken al de lift nemen naar het 7de verdiep. Naast de lobby bevindt zich daar ook het restaurant en het rooftop terras. Leuke Scandinavische inrichting (zoals te zien op de hoofdfoto). Maar wij gingen reeds het terras op, ploften neer. Enja bij een drankje, hoorde natuurlijk ook een hapje.

Versterkt, de dorst gelest, en met een rode neus (van de zon op het terras, niets verkeerd denken eh) gingen we naar de kamer.

Het design hebben ze prachtig doorgetrokken zodat je ruimte en toch warmte voelt.

En het concept wordt hier ook duidelijk. Premier Suites + richt zijn pijlen naar gasten die tijdens hun verblijf voldoende privacy en vrijheid willen genieten. Zo was onze kamer voorzien van een trendy zithoek, een gezellig eetplek en een volledig uitgeruste kitchenette (mini keuken). Voor zij die, is het nu business bewijs of privé kiezen voor een langer verblijf, of meer op zichzelf willen zijn, geeft een kamer in dit hotel jou alles om in alle rust te ontvangen, zelf eens te koken en gewoon op je gemak te zitten.

In het hotel heb je trouwens een meeting room ter beschikking om toch op een professionele wijze klanten te ontvangen. Zelfs hier hebben ze aan gedacht!

Maar de kamer was dus super! het bed was gigantisch… Het was ’s ochtend een moeilijk afscheid van dit donspaleis.

En de badkamer was eentje om in te kaderen. Leuke tegeltjes, klassiek wasmeubel maar toch een hippe look!

Ze hebben echt aandacht gegeven aan het feit dat reizigers in de meeste hotels vaak ruimte tekort hebben om te bewegen. Hier al zeker niets van te merken! Het leefgedeelte wordt door een open kast afgescheiden van het bed, wat orde aan de kamer geeft en toch een open gevoel meegeeft.

En uiteraard: de keuken geeft je het mogelijkheid gewoon op de kamer te vertoeven en zelf je potje te koken. Megagezellig!

’s Ochtends mochten wij weer opstijgen om te ontbijten. Dit doe je in het luxe loungegedeelte van het hotel, omcirkeld door ramen langs elke kant. Heerlijk wakker worden en op adem komen.

Kort of lang verblijf? Bekijk zeker eens deze topper als je EN in het centrum wilt zitten EN van design houdt EN ook wel vrijheid en privacy apprecieert wanneer je reist.

Premier Suites + Antwerpen, u was super!