try this for infinite views, soothing waves and tinteling gastronomy

Weetje… iedereen verdient wel beloningen. Je doet je best, dan mag je ook wel eens vieren. En jawel, jawel… ook de kleine dingen zijn het vieren waard! Want je geeft jezelf volledig, je behaalt resultaten, en je bereikt iets! En DAT is belangrijk!

Ik heb de verwachting met deze intro nu wel hoog gelegd, dus ik zal even toelichting geven: wij zijn brave jongens, doen alles… of toch het meeste… zoals het hoort. En zo maken wij ook ieder jaar onze afspraak bij de tandarts. Zo gezegd zo gedaan, wij gingen langs, lieten in onze food tryout-monden kijken, en waren geslaagd voor onze jaarlijkse controle!

En zo’n dingen moet je ook vieren! Je verdient het! En dus trakteerden wij onszelf op een lunch bij een onbekend adresje.

We sprongen met een lachende mond de auto in, reden naar Knokke, en klonken na 10 minuten onze glazen, met het zicht op de Noordzee.

Welkom bij de kust, de golven, het zout… en Sel Gris!

Stijl en verfijning, dat vind je bij Sel Gris vanaf het moment je binnenstapt tot het einde waar ze nog een lekkere praline je mond induwen wanneer je naar buiten gaat.

Met één ster achter hun naam en een 17/20 G&M scheert Sel Gris de toppen van de Belgische kust qua gastronomie.

Je zakt lekker weg in dikke zetels, kijkend op de Belgische Dijken, wandelaars, brekende golven, wanneer je van topeten geniet in het lichtrijk en rustig kader.

Centraal op menu: uiteraard lekkers uit de zee. Met een uitmuntende keuze qua wijnen, hadden wij een toplunch!

De klassieke setting, verrassende smaken. Sel Gris is geen oude gevestigde waarde, maar een zaak die met iets nieuws durf af te komen!

Sel Gris, jullie waren een perfecte beloning voor 2 foodblfoggers op een zonnige middag aan de Belgische kust!