In de voormalige rijkswachtkazerne in Hoogstraten openden Bart en Sally enkele jaren geleden Signatuur. De setting hielden ze ruw en robuust. Ze leggen de nadruk op een ongedwongen sfeer in een simpele omgeving maar tekenen voor een persoonlijk menu. Naast de klassiekers op de kaart gooit chef Bart zich ook op moderne gerechten die barsten van de smaak. In de zaal ontvangt Sally, zij onderricht de gasten graag in de wijnmuur (een kaart leek té main stream).

Wij richten onze verhoorlamp op hen kregen volgende bekentenis.

1. Waarom heb je gekozen om met smaak aan de slag te gaan

Ik weet niet of ik er eigenlijk ooit bewust voor gekozen heb!? Het is iets dat in je genen zit, heel mijn leven draait om eten, drinken en alles daar rond en het gaat me nooit vervelen, integendeel, de passie wordt alleen maar groter.

2. Wat is het meest leuke aan de job

Klanten/gasten die oprecht dankbaar zijn aan het einde van de avond is en blijft het mooiste wat er is, het kan me tot tranen toe bewegen, uiteraard is het de bedoeling dat we hier onze kost mee verdienen, maar bij ons draait toch echt om passie…eigenlijk zijn we dag en nacht met onze zaak bezig, van eten, wijn tot muziek en zelfs de handzeep in de toiletten, we houden ervan om dit constant te verbeteren.

3. Wat is de grootste ergernis aan de job

Al een geluk hebben wij er zelf vrij weinig last van, maar mensen die reserveren en niet komen opdagen, het is een pest. We hebben een van de mooiste beroepen ter wereld: gastvrijheid. Men zou een beetje meer respect mogen hebben voor onze passie.

4. Wat is je lievelingsgerecht

Een gerecht met langoustine! Dat is en blijft voor mij een van de mooiste producten ter wereld. Je mag me er gerust voor wakker maken.

5. Wat hoop je nog te bereiken

Wat we nu doen blijven verder doen, ik kijk er naar uit om elke dag bij te leren en te groeien als kok. Hopelijk kunnen we dit later verder zetten in een eigen pand. Ik hoop dat we in de toekomst goed mogen blijven draaien en dus nog veel mensen een mooie middag/avond mogen bezorgen.


Indien je akkoord gaat met deze verklaring, gelieve te tekenen.

Signatuur
Vrijheid 208/2, 2320 Hoogstraten