try this to sparkle up your life (…and water)

Moeilijk…Moeilijk…iedere keer opnieuw… We ontvangen graag (zie onze instagram stories wanneer we entertainen). En we maken er een punt van het onze tafelgenoten zo lekker en aangenaam mogelijk te maken. Tot een bepaald punt moeten ze de chef zijn menu (en mijn wijnkeuzes) volgen. Maar… het gevreesde moment dat iedere keer opnieuw terugkomt: wanneer je de beslissing in de handen van de gasten legt.

Je weet wel… ik durf bijna niet … hou je vast…hier komt hij… de vraag…:
plat of bruis?

En nee ik dramatiseer NOOIT (insert flauwvallende vrouw meme). Maar wij voorzien al plat of bruis, en ook nog kamertemperatuur of koud… Maar bij sommige gasten bruist…euhm welt er nog een volgende eis op… heb je licht of sterk bruisend?

Gebeden zijn aanhoord… En volgend product werd bij de 10 heilige geboden van de gastheer in steen gebeiteld: Sodastream.

Hun missie: het aanbieden van lekker, verfrissend bruisend water met oog voor het milieu. De werkwijze is simpel: vul de fles met kraantjeswater, zet hem in de Sodastream machine en druk op de knop! Naargelang de vraag naar licht en sterk bruisend water druk je één tot vijf keer op de knop.

  • lekker
  • verfrissend
  • bruiswater naar eigen norm
  • gebruik van plastic flessen wordt gereduceerd (love it!)

EN! Sodastream gaat ondertussen verder en kwam met verschillende smaken op de markt die gemakkelijk toe te voegen zijn. Zo wordt jouw (en ons) etentje nog specialer als je hiermee uitpakt ;).

Ondertussen hebben ze 28 smaken en kan je een Sodastream krijgen in 46 landen en zijn ze marktleider in huisgemaakt bruiswater. Gewoon nog even terugkomen op het ecologische aspect: 1 Sodastream fles vervangt 2800 PET-flessen. Komaan! Dat is toch zotjes eh.

Wij zijn alvast overtuigd! En wij zouden jou graag in deze culte indoctrineren. Dat kan heel gemakkelijk: neem deel aan onze wedstrijd en haal jouw eigen Sodastream in huis.

Ga in vrede, maar ga vooral bruisend en verfrist door het leven.