try this for the ultimate sea experience

Laaaaang op ons lijstje gestaan, en er eindelijk geraakt.

We verlieten even ons apenland, gingen de noordergrens over waar de huizen kleiner worden, velden langer zijn, en de banen beter liggen. Maar niet zo ver hiervandaan ligt voor iedereen het gekende Breskens.

We zijn er allemaal wel al geweest om aan het strand te vertoeven. Maar naast het strand, heb je de jachthaven. En net naast die jachthaven, uitkijkend op de bootjes, de vogels, en die eindeloze zee, daar heb je Spetters!

In de kombuis vinden we Laurent Smallegange. Opgeleid in Brugge op Ter Groene Poort, koers gezet via enkele gerenommeerde restaurants, en verankerd in Breskens. Met Spetters na 2,5 jaar een ster binnengehaald, en met 10 jaar in deze keuken het restaurant naar ongekende hoogtes gevaren.

Setting is niet alles, maar het maakt de ervaring toch anders. Met het restaurant op het eerste verdiep zit je precies op de boeg van een groot schip.

En nu ja kijk, wij zaten vlak aan het raam, vlak tegen de verwarming. Buiten was het aan het waaien, om de 20minuten een goede stortvlaag.

Man…wat waren we aan het genieten…

En hetgeen op tafel verschijnt is dan nog eens zoooo lekker, zooo mooi, en met respect voor de pure smaak van de producten.

Dit was echt top!

Ik maak er verder niet teveel woorden aan vuil. Foto’s zeggen niet alles, maar toch: enjoy!

Spetters, u was enorm goed, we will be back!