try this for thé best street food in Paris

Kort verhaal: wij zijn enorme Parijzenaars. We proberen zeker ieder jaar de stad eens te bezoeken, lekker te eten, leuke terrasjes te doen, en gewoon te genieten.

Enkele jaren geleden maakten we op de laatste dag van onze trip nog een wandeling doorheen de stad. op zoek naar een kleine snack om te eten voor we terug huiswaarts zouden keren. Naast honderden broodjeszaken en ketens kwamen we vlakbij Saint-Germain-des-Prés een thaïs street food adresje tegen.

Heerlijke geuren, veel gebak en gebraad, met een keuken waarvan het raam openstond naar de straat toe omdat er voortdurend afhaal werd gedaan.

En wat blonk daar op de deur van dit restaurant? Een voor ons heel gekende sticker van Gault & Millau. Ze hebben een vermelding in deze culinaire gids.

Lang twijfelden we niet, binnenstappen deden wij!

Nu 2 jaar later, hadden we één doel voor ogen: in het doolhof dat Parijs is, dit topadresje terug vinden, en nogmaals genieten van dit culturele, hippe restaurant.

Street Bang Kok, zo blij dat we jou terug hebben gevonden!

De volgende vrees kent iedereen: je hebt een top herinnering, in ons geval een keileuke middag in een verscholen restaurant met megalekker eten. Heerlijk Oosters, en toch trendy.

Maar dan…probeer je deze na enige tijd, bij ons zelfs met enkele jaren tussen, opnieuw.

Is het nog even goed? Is de sfeer nog hetzelfde? Gaan we er even hard van genieten?

Je moet dat een stukje loslaten, wat wij ook deden en hebben gewoon terug voetjes onder tafel geschoven en besteld.

En ja…zoals verwacht… het was nog steeds keilekker, megatrendy, en de afhaal deed nog steeds overuren.

Ik zou online kunnen gaan zoeken wat we toen gegeten hebben, maar euhm… ik weet begot de exacte naam niet meer…dus geniet alvast even van de foto’s van onze lunch!

EN oké ja, Parijs is een grote stad, als je eens een dag op en af gaat kom je deze mogelijks niet tegen… Maar daar hebben wij nog een leuk weetje te vertellen: Street Bang Kok heeft maar liefst 6 adresjes, verdeeld over de stad.

Dus…Mits een kleine voorbereiding… kan je jouw wandelroute langs één van deze restaurants leggen… Het is maar een tip!

Street Bang Kok: dikke dikke merci, op naar meer herinneringen!