try this, send the perfect card and go a little crazy!

Zo zot als een achterdeur! Ballen aan hun lijf! Gezonde portie zelfspot! Lachen, gieren en brullen! En ze zijn niet vies van een wijntje of bierke!

De madammen van Suselot!

Je moet ze gewoon leren kennen. Ik verzeker je, het is een avond die je bij blijft! Niet enkel door de kater de dag nadien, maar vooral door hun verhalen, visies, grappen, en hun creativiteit!

Ik buig in eerbied en stel jullie graag voor aan Susan en Lieselot! Twee topwijven die ik iedere dag in de gangen van mijn werk tegenkom. Twee liefhebbers van alles wat lekker en smaakvol is (en bij voorkeur alcohol bevatten). Twee vriendinnen die sinds een klein jaar hun creativiteit en krachten bundelden en als dynamisch superheldenduo Suselot de wereld een betere, lachbare, spotbare, mooiere en vooral leukere look geven!

Een verhaal van silver livings, want zij halen het positieve uit iedere situatie. Het schijnt dat er in 2020 iets aan de gang was waardoor mensen meer vrije tijd kregen, het ontgaan mij wat, maar voor Susan en Lieselot was dit hét moment om te springen! Springen naar een idee waar ze al lang over droomden, springen naar het opstarten van hun eigen concept, springen naar Suselot! Een bundeling van de artistieke ontwerpen van Lieselot en de gevatte slogans van Susan. De dames staan al langere tijd bekend om hun eigen superkrachten en na een Avengers-vergadering (ze zijn namelijk superhelden) opmaken van hun aanbod, wel een aantal meetings met hun drukker, stellen zij graag hun wenskaarten, naar eigen ontwerp, voor aan de wereld!

Van de “Da’k u maar rap weer tegen mijne gilet kan trekken”, naar de hoopvolle “Als Van Ranst zegt da’t kan, gaan we schuren in de Charlatan”, om ook te komen bij de doodeerlijke “”t Is gewoon kak”.

En ja, als je hun website bezoekt zie je het correct hoor! Ja, die kat heeft een strikje aanJa, die kat zit ne Jupiler te drinkenJa, er hangt een aap aan dat Corona bierfleske… en JA, dat kind heeft het recht om in haar zwembad in een nog groter zwembad te zitten!

IEDEREEN PAKT ZIJNE STRESS OP ZIJN EIGEN MANIER OP EH MENSEN!

#dontjugde

en oh ja wij zijn in het bijzonder fan van de kaartjes met de taart en “jij bent om op te eten”, de alcohol die aan de aap wordt gevoederd, de boot op het droge die uitnodigt om een pintje te drinken, en uiteraard de “Daar klinken we op”!

Dames van belgische bodem, artiesten pur sang! We love it! En regelen graag een date met hen waarbij jij ook van hun talenten kan genieten…

Oké dat klinkt misschien fout dus voor alle duidelijkheid: je kan hier kaartjes van Suselot winnen!

Ladies! Tot in de Charlaten, dat we onszelf altijd als apen mogen voelen, dat dienen tijd van tegen de chalet er maar snel terug is!

…Maar laten we hopen dat we tot dan niet droog komen te staan…

NOGMAALS: die opmerking gaat over samen ene drinken!!! Niet over euhm…dat andere… geweetwel…

Suselot, bij gebrek aan een knuffel is er een kaartje onderweg!