try it, grill it, eat it

Voor diegene die het niet weten, wij wonen aan de rand van Gent in Eke.

Eke…juist ja…onbekend, ongeweten, niet bestaand? De meeste hebben geen flauw idee waar dit ligt… tot je dat ene …dat unieke… dat zo vertrouwde herkenningspunt benoemd: “Wij wonen in Eke, achter de Makro, je weet wel”.

En dan hebben we de mensen mee. IEDEREEN kent de Makro, Mastodont in omvang en assortiment, met uithangbord hoog uittorent boven de snelweg!

Niet enkel in West-Vlaanderen maar zelfs in de Limburg weten ze dit liggen aan de rand van Gent. En ideaal dus als wij moeten uitleggen waar we wonen. En ook gewoon ideaal om vlakbij te wonen. Ze hebben ALLES!

Wie zoekt die vindt, en wij vinden het bij Tarrington House.

Tarrington House is het thuismerk van Makro die zich richt op decoratie, huishouden, bedlinnen, plaids, tuinmeubelen en alle aanverwanten.

Superleuke stijl, goede kwaliteit, en zalig om in huis te hebben.

Wat moest onze gasbarbecue zeker hebben? Uiteraard een heel grote grill, opbergruimte EN werkruimte.

En als persoonlijke must: een apart vuur om een pannetje op te kunnen zetten. Dat maakt onze beleving van buiten koken volledig AF.

En de look volledig ons ding, metallic grijs en zwart. LOVE IT

Als ik compleet eerlijk ben: onze eerste barbecue op kolen was ook Tarrington House. Superblij mee, en met deze upgrade zijn we klaar voor de hete brandende, maar perfect gegaarde zomerdagen!

Wil je jezelf klaarstomen voor de zomer? Ga op zoek naar Tarrington House en wandel de wondere wereld van de Makro binnen.