try this, it’s just next door!

  • Toffe informaliteit: LOVE IT!
  • Relaxe Sfeer: MUST HAVE!
  • Lekkere drank: ESSENTIAL!
  • Goed eten: ARE YOU KIDDIN’ ME?
  • Waar vind je dit: Voisin.

Hun inspiratie is in feite…tamelijk correct: “We hebben allemaal wel een buur met wie we het goed kunnen vinden, die we op straat tegen het lijf lopen en die we uiteindelijk thuis uitnodigen voor een etentje en een leuke babbel”.

We kennen dit allemaal. Ik categoriseer dit echter onder de term verraders’. Wij zijn vorig jaar verhuisd, hadden de tofste buren, echter kozen zij ervoor na een half jaar ons in de steek te laten. Maar ik koester geen wrok en noem zeker geen namen (*kuch Bart & Anneleen kuch*).

Maar vreugde, een glimlach en aanvaardbare schaamte over al die momenten met je buren, gewild of ongewild, nodigen uit om samen te zitten, gezellig te vertoeven en LEKKER te eten. Voisin is de ideale plek om jouw eigen Buur(t) Informatie Netwerk te onderhouden.

Aangezien onze ex-buren niet vaak contact opnemen (*kuch Bart & Anneleen kuch*) mochten wij van Tribe Agency zelf afzakken naar Brussel om kennis te maken met hun rasechte Belgische pasta’s.

Chef Antoine Scorier tovert, onder het alziende oog van Louis Jones & Maxime Grell, klassieker om tot een eigen gepimpte versie.

De droogte wordt bij Voisin de deur uit geduwen door mixoloog Thomas Delvaux. Wij konden onze ijlheid bannen met een Dutch Mule: vodka & gember.

Verse pasta…betert dan dit wordt het gewoonweg niet. En dat maakt Voisin net dat ietsje specialer en smaakvoller (want ja, het MAAKT een verschil)

Verradelijke porties…overheerlijk…GENOEG!

En ja…een zoete zonde is niemand onbekend…dus namen we nog moelleux au chocolat…

We zwaaiden onze geliefde buur tot ziens en rolden in een verzadigde roes naar huis.

Au revoir, Voisin!