try this, yes it’s no alcohol, yes it’s soooo good

Je leest het correct… ook wij gaan wel eens voor een niet alcoholisch alternatief! Zorgeloze nachten, veel wakkere momenten, ijsberend door de kamers…

Want stel je nu voor dat we iemand over de vloer krijgen die… excuses ik word emotioneel… GEEN ALCOHOL lust/wilt drinken/ aan de lippen wilt brengen!!! *enter dramatische muziek*

Het is geen evidentie, zeker niet voor ons. Wij, die altijd de beste en lekkerste avonden willen hebben als je bij ons aanschuift.

De opdracht was dan ook één die wij heel serieus namen: VIND HET PERFECTE DRANKJE OM EEN NIET-ALCOHOLLIEFHEBBER (blijkbaar bestaan die) TE SERVEREN *nogmaals dramatische muziek*

Iets stijlvols, iets herkenbaars, iets lekker!

Wij verwelkomen graag Nona in ons midden (en in onze drankkast).

Het aangewezen alternatief voor iedere gin-liefhebber + van Belgische bodem! Nona is:

  • 0% alcohol
  • 100% natuurlijke ingrediënten
  • perfect te mixen met tonic
  • in balans gebracht door topchefs
  • uitgebreid smakenpallet
  • en laag aan calorieën! (komaan, perfect)

De uitvindster, het brein achter dit alles was Charlotte, en haar visie was duidelijk! Het creëren van een non alcoholisch alternatief, zonder in te boeten aan smaak, kwaliteit en ervaring.

Well done Charlotte!

Naast het drinken van een gin-tonic met Nona, lieten wij Nona ook vloeien in onze kookpotten. Het is een try out, maar het resultaat was een succes.

Hopelijk een eerste in veel recepten waar Nona ook culinair haar vaste plek bij ons krijgt.

Hiernaast alvast een Jello shot met gebrande meringue, zanddeeg en lemon curd. De Jello shot op basis van Nona (gewoon proberen!)

Zin in een lekkere toevoeging van (non-)alcoholisch drank in je gamma? Ga naar onze instagrampagina, neem deel en wie weet ontvang jij dit lekkers thuis en scoor je punten bij iedere niet-alcoholdrinker (nogmaals ja, ze bestaan).

Cheers to Nona