try this…and don’t move! Everything else will move…

Dit is uniek… Je zal wel zien…

Het is altijd leuk als je aanschuift aan tafel en er is niet enkel moeite in de setting gestoken. Maar er zijn leuke accenten die de beleving zo net dat ietsje aangenamer maken. Je weet wel, tafels die in thema zijn, persoonlijke details, grappige toevoegingen in tableware, glazen of zelfs in je bord…

Zo een tafel is leuk, uniek, en maakt je avond volledig anders! Maar stel…dat je dit… op één avond… Niet 1…Geen 2… maar zelfs 6 keer meemaakt… nu dat is pas een tafel…

Of zoals ze in Ieper zeggen: The Table in het Ariane Hotel. Ga mee op avontuur, en ontdek op een lekkere manier wat de Westhoek te bieden heeft.

Ik ga hier geen filmpjes posten…en misschien is dat wel goed! Maar ik schets het beeld even. Voor een huwelijksverjaardag mag het wel al eens speciaal zijn. Dus boekte de schoonmama in het Ariane Hotel, ons niet onbekend, een diner als geen ander.

Bij het binnenkomen in de lobby staat er reeds iemand te wachten, soort van reisbegeleider die je door het restaurant naar een aparte zaal begeleidt, met op de deur de mysterieuze “The Table”. Ik kreeg mijn boarding pass en mocht op aangewezen plaats gaan aanschuiven aan die ene tafel voor 20 gasten. Zoals je hiernaast ziet moest je eerst aanduiden welke lavende drank je koos per gang. Naast de gebruikelijke BOB-optie had je de keuze uit een passende wijn of een passend biertje. Heel leuk. En dan begon onze reis.

Door middel van een verhaal begint onze trip langs de Westkust en al wat daarbij hoort. En ik schets het beeld even: we zitten aan een lange witte tafel. Aan de ene kant van de kamer heb je het verhaal dat ons leidt. Aan de andere kant van de kamer een glazen dubbele deur… op de tafel…niets… Tot de glazen deur opengaat.

Ik vrees dat mijn verhaal hier eindigt… Ik geef gewoon nog even mee dat dit meer dan lekker dineren is…Dit is een beleving.

Boek je ticket…schuif aan aan The Table.