Ondertussen is de Paaspauze aangebroken, je weet wel, lockdown 3, maar eigenlijk ook geen echte lockdown, maar gevoelsmatig dan wel een lockdown. Je snapt waar we naartoe gaan: Paaspauze.

Enerzijds bevat dit natuurlijk Pasen. Dit betekent teveel chocolade, niet feesten, geen cadeautjes. Om het verhaal kort te maken: wij zorgen ervoor dat je iets hebt om de chocolade en het geannuleerde paasfeestje door te spoelen.

Anderzijds bevat dit pauze. En wat doe je tijdens een pauze? Klopt: niets, in dezelfde ruimte waar je net een paar uur achter je laptop hebt zitten werken. De ruimte ziet er nog steeds dezelfde uit, dus wij hebben hier iets op gevonden. Wij zorgen ervoor dat je iets hebt om de ruimte op zijn kop te zien of toch het gevoel hebt dat je sinds kort een woonboot hebt aangeschaft.

Onze vrienden van Amavins zorgen samen met ons ervoor dat we jou terug een motivatie impuls kunnen geven onder de vorm van een pakket van 3 flessen wijn.

Je hebt tot 18 april om onderstaande vraag in te vullen (tip). De datum geeft ook direct de minimumleeftijdsgrens aan voor deze wedstrijd.


Wedstrijdformulier

Deze wedstrijd is afgelopen. Je kan niet meer deelnemen.